• Figurák
  • Kristály csillár
  • Kristály ékszerek

    Kristály ékszerek

  • Kristály fülbevalók
SZITE Kristály- és Ásványszalon

Facebook

Elérhetőségek

SZITE Kristály KFT.

7621 Pécs, Ferencesek utcája 19.

Tel: +36-72/315-826
Fax: +36-72/315-826


E-mail: szitekristaly@hotmail.com

Kapcsolattartók:

Szántóné Tóth Etelka:

+36-30/957-9795

Szántó Réka:            

+36-30/396-4356

Térkép:

http://goo.gl/JoeQDk


Nyitvatartás:

Hétfő:              10.00 - 18.00

Kedd:              10.00 - 17.00

Szerda:           10.00 - 18.00

Csütörtök:        10.00 - 17.00

Péntek:            10.00 - 18.00

Labradorit

2016.05.28.

Labradorit

Labradorit levélnehezékek, marokkövek, csakrakövek és ékszerek megtalálhatóak az üzletünkben. Ez a kő gyönyörű a színe a szürkéstől a feketéig bármilyen színű lehet, kékkel, sárgával színezve, melyet akkor láthatunk, ha a fény felé tartjuk és megcsillanak e színek.

Színe: Szürkéstől a feketéig, kékkel, sárgával színezve.

Kinézete: Minden méretben létezik, általában csiszolt; sötét, amíg nem éri a fény, aztán színjátszó, kék vagy arany foltokkal. A sárga fajta átlátszó.
Lelőhely: Olaszország, Grönland, Finnország, Oroszország, Kanada, Skandináv

Jellegzetességei: 
Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a "megfelelő időzítés" művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.

A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó, erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot, a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.

Pszichológiailag:
A labradorit eloszlatja a félelmet, a bizonytalanságérzetet és a korábbi csalódásokat, de beleértve az előző életekben elszenvedetteket is.

Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurára kapcsolódnak rá.

Megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül. Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet. Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot. A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza.

A labradorit hasznos társ változások idején; erőt és állhatatosságot biztosít. Az átalakulás köve; előkészíti a testet és a lelket az emlékezési folyamatra.

Gyógyhatása:
A labradorit jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. 
Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát; egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást. Radionikus kezelésben tanúként használható, hajszálpontosan megjelöli a rendellenesség okát.

Sárga labradorit: a tudat legmagasabb rendű szintjéig is elér, segíti a vizualizációt, a transzot, a tisztánlátást és az üzenetközvetítést. Jótékony hatású a napfonatcsakrára, és a kitágítja a szellemi testet, belső bölcsességet biztosít. 
Gyógyítja a gyomrot, a lépet, a májat, az epehólyagot és a mellékveséket. Elhelyezés: tegyük a harmadik szemre, a napfonatcsakrára, vagy tartsuk a kezünkben!

vissza

Hozzászólások